Haemme vakituiseen työsuhteeseen Pultruusiolinjan hoitajaa

Pultruusiolinjan koneenhoitajan tehtävät koostuvat tuotantolinjojen tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen asti. Työ on kolmivuorotyötä sen eri muodoissa.

  • Toimialallemme ei ole oppilaitoksia, joten odotamme sinulta halukkuutta ja oikeaa asennetta oppia työnopastajiemme tuella erilaisia työtehtäviä muovi- ja kemian alan valmistavassa prosessiteollisuudessa
  • Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Arvostamme yhteistyökykyä, halukkuutta kehittää omaa toimintaympäristöäsi, hyvää asennetta tuloksentekoon sekä kokemusta 5S -toimintaympäristön kehitysprojekteista

Lisätietoja tehtävistä antaa Teemu Tiainen, teemu.tiainen@exelcomposites.com, p. 050 447 3477.
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 31.5.2020 osoitteeseen jobs.fi@exelcomposites.com.

Hakemus kannattaa jättää pian, sillä paikka täytetään mahdollisimman pikaisesti!

 

Exel Composites (www.exelcomposites.com) on johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin. Exel Composites tarjoaa ylivertaisen asiakaskokemuksen jatkuvan innovaation, maailmanluokan operaatioiden sekä pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Exel Composites keskittyy OEM-asiakkaisiin valikoiduissa markkinasegmenteissä, joissa on kasvupotentiaalia. Exel Compositesilla on toimintaa Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa sekä Pohjois-Amerikassa ja se toimittaa tuotteita yli 50 eri maahan. Exel Compositesin päämarkkina-alue on Keski-Euroopassa.

Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä toimialaluokassa Teollisuustuotteet ja -palvelut