Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on yksikomposiittialan kasvua ajavista megatrendeistä. Exel Compositesissa olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan toimintojamme ja vähentämään ympäristökuormitusta sekä tukemaan osaavaa henkilöstöämme toimimaan vastuuntuntoisen globaalin kansalaisen tavoin. Exel Composites-konsernissa laatu, ympäristö ja turvallisuus ovat olennainen osa johtamista, jonka kehittäminen perustuu toimintapolitiikan pohjalta asetettuihin tavoitteisiin.

Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme täyttää ISO 9001:2008 ja ISO 14001 standardien vaatimukset. Laatujärjestelmämme on OHSAS 18001-standardin mukainen. Lisäksi toimimme ISO 26000-standardin mukaisesti.

 

Komposiitit ovat:

Kevyitä – matala energian kulutus

Komposiitit ovat selvästi kevyempiä kuin metallit, joka tuo kustannussäästöjä pienempien asennuskustannusten, helppo-käyttöisyyden ja matalamman polttoainekulutuksen myötä.

Kestävä ratkaisu

Jatkuvaa huoltoa ja vaihtamista ei tarvita. Johtuen komposiittien pitkäikäisyydestä ne ovat oiva valinta pysyvän suorituskyvyn puolesta.

Kierrätettäviä

Lasikuitukomposiittien kierrätys murskaamalla sementtiuuneissa on osoittautunut hyvin kustannustehokkaaksi, se tuottaa arvokasta raakaa-ainetta ja parantaa sementtituotannon ympäristöjalanjälkeä.

Exel Composites Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland