Haemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Joensuun yksikköömme.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden tutustua monipuoliseen toimialaamme jatkuvasti kehittyvän komposiittiteknologian parissa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, ja jatko on mahdollinen soveltuvuuden mukaan.

Avoinna olevat tehtävät:

1: Pultruusiolinjan operaattori

Tehtäviin kuuluu pääasiassa pultruusiolinjan käyttö sekä tuotelaatuvaatimusten varmistaminen tuotekohtaisen laatuohjeen mukaisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

2: Tuotantotyöntekijöitä

Tehtäviin kuuluvat erilaiset profiilituotteiden jälkityöt kuten merkkaukset ja tarkastukset tai työstöt. Työ on pääasiassa päivävuorotyötä.

3:  Tehtaan järjestelijä

Tehtäviin kuuluu tuotantolinjojen raaka-ainetarpeiden täydennykset, tehtaan yleinen järjestely sekä  5S -kehitystoimintaan osallistuminen. Työ on pääasiassa trukkiajotyötä. Työ on 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • Halukkuutta oppia erilaisia työtehtäviä monipuolisesti muovi- ja kemian alan valmistavassa prosessiteollisuudessa
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Halukkuutta kehittää omaa toimintaympäristöä 

Merkitse sähköpostiviestin otsikkokenttään tehtävä/tehtävät, jota/joita haet. Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme tarjolla oleviin tehtäviin työntekijöitä mahdollisesti jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tero Tevana tero.tevana@exelcomposites.com

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 24.8.2017 osoitteeseen jobs.fi@exelcomposites.com. Palkkauksen osalta noudatamme muovi- ja kemianliiton työehtosopimusta.

Exel Oyj, Vantaa head office, Mäkituvantie 5, FI-01510 Vantaa, Finland, Tel +358 20 7541 200, Fax +358 20 7541 201